Gemeenschappelijke mythen uit de afvalwereld 


Mythe: Het gaat goed met een hoog eiwit- / koolhydraten dieet
Feit: Dit soort dieet heeft tot doel het grootste deel van de dagelijkse benodigde hoeveelheid calorieën van eiwitvoedsel, zoals vlees, zuivelproducten en eieren te beveiligen, met een zeer klein deel van voedsel die veel koolhydraten bevat (brood, pasta, aardappelen en vruchten). Het grootste probleem met dit dieet is dat veel voorkomende en populaire voedingsmiddelen verboden zijn, waardoor het gemakkelijk wordt voor de gebruiker om verveeld of gefrustreerd te worden. Wanneer verveling en frustratie ingaan, is het stoppen van de tijd nooit ver weg. Een ander probleem is het gebrek aan voedingsstoffen die gewoonlijk worden ingebracht door koolhydraten, terwijl de gebruiker toestaat om spek en kaas te eten die cholesterolgehalten verhogen.
De bottom line is dat sommige eiwitten met hoge eiwitten / koolhydraten leiden tot snel gewichtsverlies, maar het is niet alleen vet dat gaat weg. Mensen verliest ook wat spiermassa en veel water omdat de nieren harder werken om het lichaam van overmaat afval uit eiwitten en vet te verwijderen.
De toegevoegde stress op je nieren is helemaal niet gezond en zal op de lange termijn leiden tot uitdroging, hoofdpijn, gevoelens van misselijkheid en duizeligheid. Voordat u een langdurig dieet aanpakt, zou u het goed doen om u te bespreken met uw arts. En als je heel erg zin hebt in het dieet, probeer eerst een evenwichtig dieet, want het helpt je gewicht te verliezen zonder je systeem te pijn doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten